praktische informatie

ZEVEN JAAR, ZEVEN EDITIES ...

 


Sinds 2009 waren jullie elk jaar welkom op Cultures Maison. Na een eerste wintereditie, verkozen we toch de tropische warmte van september boven besneeuwde plaveien. Het werd een festival in constante evolutie, waar je het innovatieve universum van de strip kan ontdekken.

 

Dankzij de steun van de deelnemers en partners, de uitgevers en auteurs, de vrijwilligers en een enthousiast publiek, ontpopte het festival zich tot een rendez-vous met eigentijdse publicaties.

 

Als team van Cultures Maison stellen wij ons open voor nieuwigheden, we bevragen ons over de inhoud van de programmatie, de werking van de organisatie, de samenstelling van onze hot-dogs en de frisheid van onze pintjes.

 

Onze betrokkenheid verrijkt en stimuleert ons, maar vergt veel energie en neemt erg veel van onze tijd in beslag.

Vandaar hebben wij besloten om een pauze te nemen. Zo kunnen we volledig open staan voor nieuwe ideëen en op volle kracht doorzetten met het organiseren van dit festival, dat we dankzij jullie hebben zien groeien.

 

2017 wordt dus een jaar zonder Cultures Maison, maar we zijn er weer met een heleboel verrassingen voor een fantastische editie in 2018 !